BYGGNAD OCH ANLÄGGNING

MOBIL ORDERHANTERING OCH DATAINSAMLING FÖR BYGGBRANSCHEN

HANDYMAN - DEt mobila verktyget till alla byggsektorer

Byggtekniker, hantverkare och ingenjörer befinner sig ständigt på byggarbetsplatser eller resor från en plats till en annan.

Byggbranschen omfattar ett brett spektrum av verksamheter från elinstallation till gas och VVS, låssmeder, snickare och målare.

Varje dag behöver tekniker, projektledare och ingenjörer på plats information om byggarbetsplatser, beställningar och material. Som standardlösning med ett brett utbud av funktioner är Handyman en mobil orderhanteringslösning för alla byggbranscher, tack vare erfarenheter från många projekt

 

Nöjda kunder om Handyman

"Med Handyman registreras alla order, vilket gör det lättare för oss att avgöra vilken servicetekniker som är rätt för jobbet, vilken utrustning som behövs osv. Detta ligger till grund för både orderhantering och förenklad fakturering."

Prova Handyman i praktiken - få en demo

KONTAKTA OSS

Vi hjälper dig gärna om du vill veta mer om vår mobila datainsamling och orderhantering för byggbranschen. Vårt team hjälper dig gärna med råd och svar på dina frågor. Du kan enkelt kontakta oss via kontaktformuläret, via e-post eller via telefon. Vi ser fram emot att höra från dig!

Telefon: +46 31- 776 58 10
E: info@gsgroup.se

[wpforms id="6836"]