FÖRNYBAR ENERGI

SMART DIGITALISERING MED HANDYMAN FÖR ENERGISEKTORN

Underhåll och service i energisektorn för komplicerat inom energisektorn? Handyman är lösningen!

Digitaliseringen av förnybara energisystem, som vind- och solkraft, kräver ökad uppmärksamhet på styrning och övervakning.

Handyman Mobile är en intuitiv fältserviceapp som är särskilt utformad för mobil datainsamling och digital servicerapportering. Den här mångsidiga appen finns tillgänglig på alla större plattformar, inklusive Android, iOS och Windows 10, och ger en sömlös och konsekvent användarupplevelse tack vare det enhetliga användargränssnittet på alla enheter. Med Handyman Mobile kan tekniker effektivisera sina arbetsflöden genom att samla in data på fältet och omedelbart omvandla dem till digitala rapporter. Detta sparar tid, minskar pappersarbetet och minimerar antalet fel. Appen stöder också integration i befintliga system, vilket säkerställer optimal anpassning till varje företags individuella krav. Oavsett om du använder en smartphone, surfplatta eller bärbar dator – Handyman Mobile säkerställer en professionell och smidig hantering av alla serviceprocesser.

Nöjda kunder Om Handyman

"Integrationen av Handyman i Microsoft Dynamics 365 Business Central har gett oss en tydlig vinst i effektivitet och transparens och var en av de avgörande anledningarna till att vi valde denna programvara. Tack vare den sömlösa integrationen kan vi nu kartlägga alla processer inom underhåll och service i ett och samma system. system och därmed få en heltäckande översikt över en heltäckande översikt över våra operativa operativa processer vid alla tidpunkter. Detta kommer att göra det möjligt för oss att bättre och snabbare tillgodose våra kunders behov bättre och snabbare tillgodose våra kunders behov."

Ladda ner fullständig referensrapport kostnadsfritt

Fördelar med Handyman

>25 års erfarenhet: Du kan lita på vår djupgående expertis inom området systemservice.

> Bevisad framgång: Se själv med välkända projekt som Abo Wind, Buss Energy och Enertrag.

> ERP-integration: Integrera Handyman sömlöst i ditt befintliga ERP-system

>Användarvänlighet: Dra nytta av vår intuitiva mobilapp.

> Anpassad flexibilitet: Handyman anpassar sig till dina specifika processkrav.

> Heltäckande servicehantering: Vi kombinerar tekniska och kommersiella processer i ett och samma verktyg

Handyman: Den beprövade programvara för kundservice

SERVICETEKNIKER-APP FÖR SMARTPHONES, SURFPLATTOR OCH BÄRBARA DATORER

Komplexitet: Komplexa anläggningsstrukturer kan visas hierarkiskt för att hantera individuella underhållsplaner för blad, turbiner, växellådor och nedströms komponenter.