Fortnox-tillägg för Handyman

Kom igång med Handyman och Fortnox

Funktionalitet för integration mellan Handyman och Fortnox

Integrationen mellan Handyman och Fortnox är en fakturabaserad integration. När en faktura eller kreditnota skapas i Handyman kommer integrationen automatiskt att exportera fakturan till Fortnox, antingen som en utkastfaktura eller en bokförd faktura.


Handyman erbjuder ett mycket rikt utbud av funktionalitet för en fältarbetare, och all denna funktionalitet kan användas tillsammans med integrationen.

macbook-pro-imac-with-black-ipad-mini-in-front-view-mockup-a11884.png

Snabb och enkel implementering

  • Integrationen använder websockets (WS) från Fortnox för kund, faktura, kostnadsställen och artiklar för att få ett omedelbart dataflöde.
  • Fastprisfakturering i Handyman stöds.
  • Fel i integrationen visas i Handyman Office meddelandelogg.
  • Stöd för både Handyman Cloud och lokal Handyman-installation.

Fortnox med tillägg för Field-Service

Integrationen körs som funktioner i Azure och använder Azure Service Bus-meddelanden för att kommunicera med Handyman Office. Miljön i Azure ger hög skalbarhet och tillförlitlighet.
Integrationen använder Azure Application Insights för detaljerad loggning. Dessa loggar används för felsökning när informationen i meddelandeloggen inte är tillräcklig.

Fortnox REST API och Handyman REST API används för att överföra data mellan system.
Denna integration är en standardprodukt från GSGroup och vi övervakar och underhåller den kontinuerligt. Ett brett spektrum av inställningar används för att anpassa varje kund.
Om du vill ha ny funktionalitet för integrationen, skicka din förfrågan till GSGroups support.

pexels-pixabay-210158-scaled.jpg

Effektiv integration: Handyman och Fortnox för hantverkare

Handyman och Fortnox, som båda är molnbaserade, hjälper hantverkare och servicearbetare. Handyman effektiviserar arbetsuppgifter och främjar sömlös digital kommunikation mellan fält och kontor. Den modulära designen möjliggör enkel anpassning. Integrationen säkerställer ett sömlöst arbetsflöde och underlättar datautbyte för att effektivisera verksamheten, minimera fel och spara tid.

UPPTÄCK DEN ENKLA INTEGRATIONEN AV HANDYMAN MED FORTNOX

Starta sömlöst din hantverks- och serviceverksamhet med Handyman, direkt från Fortnox Appstore. Våra experter är redo att hjälpa dig att göra denna integration smidig och effektiv.

Är du redo att optimera dina hantverks- och serviceprocesser? Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna att arbeta hand i hand med Handyman och Fortnox för att förbättra din verksamhet.

pexels-fauxels-3184299-scaled.jpg