SMS-tjänst för kunder och kollegor

Undvik att dina tekniker och installatörer kör förgäves – låt Handyman meddela kunderna automatiskt om ditt besök och avsätt tid för fler uppgifter.

SMS-tjänst: Handymans evenemangsmodul kommer ihåg alla möten

När du ingår avtalet får kunden automatiskt ett meddelande via SMS eller e-post med datum och tid för besöket. Och dagarna före besöket kommer kunden återigen att få en hälsning så att hon kan avboka besöket om hon ändå inte är hemma. Det innebär att du aldrig kör förgäves och därmed kan utnyttja dina resurser optimalt. Med Eventmodulens SMS- och e-posttjänst kan du också stärka din kundservice. När du är klar med uppdraget kan systemet automatiskt tacka kunden för samarbetet och meddela att en faktura nu har skickats.

Fördelar för din serviceverksamhet:

Meddelar automatiskt kunder om viktiga händelser via SMS eller e-post

Du behöver inte lägga tid på att bekräfta möten själv

Eventmodulen kan också meddela dina fältanställda att komma ihåg att beställa material för arbetet. Det är viktigt med intern kommunikation mellan dina anställda så att de är uppdaterade om projekten.

Modulen kommer ihåg alla stora och små uppgifter i ditt företag och är anpassad för serviceföretag, anpassad för servicetekniker och fokuserar på kvalitetssäkring i arbetet.

Vad kunder säger

Huvuddragen i Handyman Event Module

Handyman Event Module består av en kombination av mallar och orderspecifika händelser som är konfigurerade så att alla aktiviteter utförs som det är tänkt. SMS och e-postmeddelanden skickas automatiskt från systemet beroende på resultatet av individen aktivitet.

För service- och kontorspersonal är verktyget idealiskt för att hålla reda på de uppgifter som behöver göras och se till att de viktigaste prioriteras först.

VILL DU VETA MER OM HANDYMAN OCH DESS FUNKTIONER? VI KOMMER GÄRNA ATT GE DIG RÅD

Vi ger dig en exklusiv inblick i Handyman och svarar på alla dina frågor. Kontakta oss för en kostnadsfri live-demo. Vi ser fram emot att höra från dig.
T: +46 31- 776 58 10
E: info@gsgroup.se
[wpforms id="6836"]