Mobil orderhantering för e-conomic

Handyman och e-conomic: Ett fältservicesystem som växer med ditt företag

ENKEL OCH SNABB FAKTURERING MED HANDYMAN OCH E-CONOMIC

Integrationen av Handyman's orderhanteringssystem med e-conomic gör det enklare och snabbare att bokföra och skicka fakturor direkt från Handyman. Det innebär att du får en ännu bättre överblick över din ekonomi - och du kan spara tid på fakturering och resurser på bokföring.

Enkel synkronisering

Integrationen mellan Handyman och e-conomic är en fakturabaserad integration. När en faktura eller kreditnota skapas i Handyman exporterar integrationen automatiskt fakturan till e-conomic, antingen som en utkastfaktura eller en bokförd faktura.

Integrationen stöder också synkronisering av:

  • Kunder
  • Kundgrupper
  • Kundkontrakt
  • Kundadresser och lokaliseringar
  • Prislistor
  • Lönekoder och produktgrupper
  • Fakturor

Handyman erbjuder ett stort utbud av funktioner för servicetekniker, och alla dessa funktioner kan användas med e-conomic-integrationen.

Molnbaserad integration

e-conomic vänder sig till små och medelstora företag samt till revisorer och bokförare.

Programmet gör det enkelt att samarbeta kring bokföringen och är så intuitivt att använda att även icke-ekonomer enkelt kan sköta sin bokföring själva. Idag är e-conomic marknadsledande inom molnbaserade ekonomisystem i Danmark och har över 170 000 kunder.

Precis som Handyman är programmet enkelt och intuitivt att arbeta med. Allt sker online, så du kan boka var som helst och när som helst.

Både Handyman och e-conomic har gratis dansk support som du alltid kan ringa för att säkerställa att systemen alltid fungerar.

pexels-andrea-piacquadio-845451-scaled.jpg

PROGRAMVARA FÖR HANTERING AV FÄLTSERVICE - FÖR MOBIL OCH KONTOR

Handyman är det professionella Field Service-systemet som dagligen används av över 45.000 servicetekniker och installatörer i Danmark, Sverige, Norge och Tyskland. Handyman har ett brett utbud av funktioner som utvecklats i samarbete med tjänsteföretag – från tidrapportering till avancerad servicehantering. Och systemet gör det enkelt och intuitivt för både kontorspersonal och fältingenjörer att hålla reda på uppgifter, tid och materialåtgång, avtal och fakturering.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Handyman? Behöver du mer information om e-conomic-integrationen för Handyman? Kontakta oss - via telefon, e-post eller helt enkelt via kontaktformuläret.

Telefon: +46 31- 776 58 10
E: info@gsgroup.se
[wpforms id="6836"]