Handyman Update 9.8.2

Header_HM982_SE.jpg

Den perfekta lösningen för effektiv fältservicehantering: Ny spännande uppdatering av Handyman

I en värld där effektivitet på fältet är avgörande är det högsta prioritet att välja rätt programvarulösning för orderhantering. Det är där Handyman kommer in i bilden – en toppmodern programvara som är särskilt utformad för servicesamtal och orderhantering på fältet

Effektiv orderhantering för fältservice

Jobbhantering för fältservice kan vara utmanande. Men med Handyman kan du bättre organisera, hantera och optimera dina servicesamtal. Denna programvara erbjuder ett intuitivt gränssnitt som gör att du enkelt kan skapa, tilldela och övervaka arbetsorder. Från planering till utförande hjälper Handyman dig att få hela processen att gå smidigt.

Nyheter i Handyman Office 9.8.2

Med den senaste versionen av Handyman, version 9.8.2, tillkommer spännande funktioner och förbättringar som ytterligare optimerar ditt sätt att arbeta:

  • Referensvärden i tjänstformulär: Möjligheten att ange mått som ett referensvärde för att jämföra framtida mått är ett utmärkt sätt att utvärdera prestanda över tid och identifiera nödvändiga åtgärder.
  • Länka handelslicensinformation till serviceformuläret: Relevanta certifieringar för utfört arbete kan nu dokumenteras i servicerapporten.
  • Frånvaroregistrering: Nya kategorier som „Annan frånvaro“ möjliggör mer exakt registrering av olika typer av frånvaro för en bättre överblick och exakt tidsspårning.
  • Förbättringar av orderhanteringen: Nya kolumner som „Kontrakt“ i orderlistan ger en förbättrad översikt över servicebesök och fakturabeställningar.
  • Förbättringar av offertmodulen: Optimeringar av hur offerter hanteras, inklusive val av bilagor som ska skickas och kopiering av offerter på beställning.
  • Resource Planner Optimization: Möjligheten att begränsa tidslinjen till veckodagar och arbetstider ökar tydligheten och förutsägbarheten.

Varför Handyman?

Det som skiljer Handyman från andra lösningar är dess mångsidighet och anpassningsförmåga till ditt företags unika behov. Den här programvaran är inte bara enkel att använda, utan den erbjuder också en mängd olika integrationer och API-förbättringar för att ytterligare effektivisera dina arbetsflöden.
Kort sagt, Handyman är det perfekta valet när det kommer till orderhantering för fältförsäljning och att hitta en omfattande kundserviceprogramvara. Den erbjuder alla verktyg du behöver för att göra din tjänst effektiv och öka kundnöjdheten.
Ta steget mot effektivitet och excellens på fältet med Handyman – din ultimata lösning för fältservicehantering!

Läs fler artiklar om detta ämne