Visste du att Handyman kan integreras med de flesta ERP-system?

pexels-zachary-debottis-1888883-scaled.jpg

Genom att integrera mobil orderhantering i ditt företags befintliga ERP-system sparar du värdefull tid.

Det ska vara enkelt att integrera Handyman i ditt befintliga ERP-system. Vi har arbetat med detta från början“, säger produktchef Magne Roald.

Handyman är ett öppet system som gör det enkelt att utbyta data med andra system. Nästan alla data och inställningar i Handyman kan automatiskt importeras och exporteras via det standardiserade Handyman-gränssnittet.

De allra flesta av våra kunder använder redan ett ERP-system, och det är därför viktigt att Handyman enkelt kan integreras i dessa system. „Det ska vara enkelt att skapa mervärde för kunden redan från början“, säger Roald.

Handyman integration ger tvåvägsinformation för en daglig översikt över projekttid och materialförbrukning, samt kunder, prislistor och annan relevant jobbinformation.

Handyman kan integreras med bland annat dessa system:

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Tripletex

Hult & Lillevik

Visma Företag

Mamut

M3

Visma Global

Zirius

Hyresvärd

Visma Entreprenad

Fortnox

Vivaldi

Upphandling av byggentreprenad (I løpet av 2021)

PowerOffice GO

Visma .Net (I løpet av 2021)

Xledger

Enhet 4 / Agresso

Duett

SAP

Med en sådan integration skapas ordern som vanligt i det ledande systemet (t.ex. ERP-systemet). Istället för att skriva ut beställningarna till teknikerna överlämnas de till Handyman och skickas vidare till teknikerns mobila enhet. Data som teknikern matar in på sin mobila enhet, t.ex. tidsregistrering eller materialredovisning, överförs automatiskt till det ledande systemet. Därefter går den vidare till fakturering eller löneberäkning. Order kan också skapas på den mobila enheten om interna rutiner tillåter det.

Anpassade integrationer

Vi skapar skräddarsydda integrationer till specialiserade system och lösningar som data ska levereras till. Våra API:er kan användas av andra för att hämta och tillhandahålla data i Handyman. Handyman kan integreras med andra system efter behov. Kontakta oss på +49 231 222 456 9-0 för ett förutsättningslöst samtal.

Läs fler artiklar om detta ämne